Ortho Tan
DE PRAKTIJK

WELKOM

Hartelijk welkom op de website van Ortho Tan! Ortho Tan is sinds 1984 gevestigd in Rotterdam-Hillegersberg en opgericht door mevr. drs. S.H. Tan-Tjia. Na bijna 25 jaar een solopraktijk te hebben gehad is zij sinds 2009 een samenwerking aangegaan met jongere collega en tevens haar zoon: Dr. S.D. Tan, samen voeren zij de praktijk. Eerst op de Straatweg 26 en sinds 1 augustus 2013 op Straatweg 67, het voormalige ABN AMRO gebouw. Zie het persbericht voor meer informatie omtrent de verhuizing.

Bij Ortho Tan vinden uitsluitend specialistische orthodontische (beugel-) behandelingen plaats. Het doel van Ortho Tan is om onze patiënten een prachtige glimlach, in harmonie met het gelaat, te bezorgen. Terwijl ook de gezondheid en functie van de tanden wordt verbeterd.

We trachten ons doel op een zo efficiënt mogelijke manier te bereiken, door middel van de modernste technieken en continue bijscholing.

Patiënten komen naar ons toe op advies van hun tandarts, maar u kunt ook zonder verwijsbrief een afspraak maken.

U kunt zich via deze website inschrijven en ontvangt binnen een paar dagen een email met een uitnodiging voor een eerste consult afspraak na ongeveer 10-12 weken.

HET TEAM EN INTRODUCTIEFILM

Klik hier om kennis te maken met het team. Klik hier voor een korte introductiefilm.