Ortho Tan
DE PRAKTIJK

WELKOM

Hartelijk welkom op de website van Ortho Tan! Ortho Tan is sinds 1984 gevestigd in Rotterdam-Hillegersberg en opgericht door mevr. drs. S.H. Tan-Tjia. Na bijna 25 jaar een solopraktijk te hebben gehad is zij sinds 2009 een samenwerking aangegaan met jongere collega en tevens haar zoon: Dr. S.D. Tan, samen voeren zij de praktijk.

Bij ons vinden uitsluitend specialistische orthodontische (beugel-) behandelingen plaats. Ons doel is om onze patiënten een prachtige glimlach, in harmonie met het gelaat, te bezorgen. En tegelijkertijd de gezondheid en functie van de tanden te verbeteren. We trachten ons doel op een zo efficiënt mogelijke manier te bereiken, door middel van de modernste technieken en continue bijscholing.

Patiënten komen naar ons toe op advies van hun tandarts maar ook zonder verwijsbrief kunt u bij ons terecht. U kunt niet bellen of e-mailen om een afspraak te maken. Voor het krijgen van een afspraak dient u zich via deze website in te schrijven en vervolgens ontvangt u binnen een paar dagen een email met een uitnodiging voor een eerste consult afspraak ruim 16 weken na inschrijving, eerder is helaas niet mogelijk i.v.m. onze wachttijd. Ook wordt je in deze email verzocht de online anamnese verklaring in te vullen. Naar je afspraak neem je je verzekeringspas en identiteitsbewijs mee.

HET TEAM EN INTRODUCTIEFILM

Klik hier om kennis te maken met het team.

Klik hier voor een korte introductiefilm.